Η Εταιρία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΕΜΙΡΗ ΙΚΕ έχει έδρα στο Καλοχώρι κοντά στον Οργανισμό Λιμένος.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η μεταφορά container και άλλων φορτίων από τον Ο.Λ.Θ. προς όλους τους ζητούμενους προορισμούς. Επίσης η μεταφορά φορτίων από πελάτες προς τα λιμάνια για εξαγωγές.

Υπάρχουν 12 αυτοκίνητα δημοσίας χρήσεως με άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς-κατόχους ΑDR- και 30 πλατφόρμες διάφορων τύπων, καθώς επίσης και ειδικά οχήματα για βαριά container.

Στο ντεπό μας, στο οποίο εδρεύουν και τα γραφεία μας, είναι και ο ενδιάμεσος σταθμός για όσο διάστημα θα χρειαστεί να εναποθέσουμε τα container των πελατών μας. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με βαρέου τύπου κλαρκ για την εκφόρτωση των container. Επίσης γίνονται και αποσυσκευασίες σε container που θα απαιτήσει ο πελάτης.

Στο χώρο μας θα βρείτε μεταχειρισμένα container σε άριστη κατάσταση για αγορά τα οποία μπορούμε να μεταφέρουμε στο χώρο σας.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, κάτι που καθιστά τη μεταφορά των εμπορευμάτων ασφαλή. Επίσης μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τόσο στην παραλαβή ή στην παράδοση των container θα τηρηθεί το χρονικό όριο που συμφωνήσαμε με τον εκάστοτε πελάτη.